Fläskstekbenfri kotlettsojahonungolivoljasalt och pepparRör ihop soja, honung och olivolja. Citronpolenta1 dl polentagryn (av bra kvalitet)3 dl hönsbuljong2 dl mjölkfärsk pressad citronen klick smörriven parmesanKoka polentan i mjölk och buljong till krämig konsistens. 3 dl hönsbuljong
Häll resten av buljongen i grytan efterhand. Tillsätt ananasbitarna, resten av ananasjuicen och 1 dl grönsaksbuljong eller kalvbuljong. 2 dl grönsaksbuljong el kalvbuljong
Den perfekta såsen till pannbiffar, köttbullar och gammaldags fläskstek. Tillsätt buljongen och låt den sjuda i ca 5 minuter. 4 dl kalv- eller fläskbuljong
Häll av köttet i ett durkslag och spara buljongen i en kastrull. Rör om någon minut och häll i lite av köttbuljongen och rör runt till en jämn blandning utan klumpar
Lägg i morötter salta peppra smula över timjan och smula buljongen över. 8 portioner1 kg fläskstek skärt i strimlor1 pkt bacon i bitar2 gula lökar hackade6 morötter i bitar1 röd paprika i bitar1 grön paprika i bitarSalt svartpeppar1 köttbuljongtärning4 msk tomatpuré3 dl rödvin3 dl vatten2 burkar hela champinjoner1 tsk timjan0,5 dl hackad bladpersilja1 syrligt äpplen i små bitar1 dl matlagningsgrädde1 msk sojaStek köttet så det får yta och lägg i lök och paprika en liten stund. 1 kg fläskstek skärt i strimlor. 1 köttbuljongtärning
Häll i buljongen och cidern och låt koka upp under omrörning. Lägg fläsksteken ovanpå löken. 5 kg fläskstek med svål1 stor gul lök eller 2 mindre, oskalad och skuren i tjocka skivorSaltCa 2 tsk vetemjöl2. 5 dl kycklingbuljong2. 5 kg fläskstek med svål. 5 dl kycklingbuljong
Använd en god buljong, lite grönsaker, lök och vätska som täcker halva steken i en gryta. Samt en kraftig buljong med vatten och oxfond och lite grönsaksfond
Tillsätt buljong lite i taget samtidigt som du vispar så det inte blir klumpar. När all buljong är i, tillsätt grädde, tomatpuré, soya, vitpeppar och gelé
Gnida in salt och peppar runt om fläsksteken. Och för guds skull, släng inte buljongen. Sila bort morot, lök- och vitlöksbitar och annat "skräp" som bildats från köttet och du får en härlig mustig och smakrik buljong
Fläskstek med potatis, sås och brysselkål. Häll i buljongen, lite i taget under omrörning. 4 dl buljong. Varför inte ta och uppmärksamma Alla helgons dag på lördag med att bjuda på middag, en stek kanske