äppelmos. Dag 1. Sätt på ugnen på 80 grader. Väger skinkan mer än 4 kg sätt den på 85 grader. Skär svålen i ett fint rutmönster och gnid in skinkan med matolja
Servera ribbesteken med sockerstekt potatis, sås, rödkål och äppelmos. äppelmos. 800 g fläskstek med svål. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2. 5 dl vatten Servering äppelmos
Servera ribbesteken med sockerstekt potatis, sås, rödkål och äppelmos. äppelmos. 800 g fläskstek med svål. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2. 5 dl vatten Servering äppelmos
Servera ribbesteken med sockerstekt potatis, sås, rödkål och äppelmos. äppelmos. 800 g fläskstek med svål. 5 dl strösocker Fläskstek 800 g fläskstek med svål 2 tsk salt svartpeppar efter smak Sockerstekt potatis 1 kg delikatesspotatis 2 msk smör att steka i 2. 5 dl vatten Servering äppelmos
Servera steken och såsen med någon sorts potatisrätt, till exempel rostade potatisar, och äppelmos och lättkokt savoykål (dela kålen i klyftor, skär bort den hårda, vita mittbiten och koka några minuter, låt rinna av och servera med smörklickar, salt och svartpeppar)
Tänk bara på att det blir lite smalare användningsområde, äppelmos med rosmarin är supergott till en fläskstek men inte samma succé på frukostflingorna
Fläskstek med rödkål och pepparrotssmaksatt äppelmos. Egentligen skulle det ha blivit en ribbestek men dom hade ingen fläskstek med svål så jag fick hålla till godo med en utan
Gott till stekt blodpudding med stekt fläsk, till stekt kassler och fläskstek. Per kg äppelmos. Skala, klyfta och kärna ur äpplena, lägg dem (med kanel om du vill) i rymlig gryta och slå på en bottenskyla vatten
Servera kokt potatis som smörslungats tillsammans med lite hackad persilja, såsen, kokta gröna bönor eller andra kokta grönsaker, äppelmos liksom snabbinlagd färskgurka är också goda tillbehör