Slå det brynta kaprissmöret över fläskschnitzeln. Stek dem sedan i smör i en gjutjärnspanna. Sila av smöret från stekningen i en kastrull och bryn resterande del av smöret i en kastrull
På gårdagens recept stod Frasig fläskschnitzel med citrondresserade primörer och Grana Padamosmör och i vanlig ordning ändrade jag i receptet för att anpassa den mer efter mina behov
Fläskschnitzel. Brynt smör. Lägg smöret i en kastrull och låt det sedan smälta sakta på mellanhög värme. När smöret börjar få en brun ton och luktar lite av kola och nöt så är smöret klart
Bryn smöret i en stor vid stekpanna och sänk värmen. Ostfylld fläskschnitzel med rotigt sällskap. Vi testade ostfylld fläskschnitzel som jag hittade på hittade på, nä nu kommer jag faktiskt inte ihåg vart nu
Bryn smöret i en stor vid stekpanna och sänk värmen. Ostfylld fläskschnitzel med rotigt sällskapJaha så var det dags för vardagsmat igen, det är väl inte det som är det roligaste när det kommer till matlagning precis
Idag stod det fläskschnitzel på menyn och till det gjorde jag ett brynt vitlöks- och persiljesmör, detta fick sällskap på tallriken av ugnsklara potatisar från frysdisken
Smör. När oljan blivit lättflytande tillsätter du en mindre generös mängd smör, kanske en tesked. När smöret stannar lägger du i den första köttbiten och höjer värmen en aning