Servera med en god tomatsås och ris. Torka schnitzlarna med lite. Krydda med lite salt och peppar. Vänd i äggsmeten och stek i rikligt med olja i varm stekpanna
Täck med plastfilm och låt köttet marinera i kylskåpet ett par timmar, eller över natten. 300 g fläskschnitzel. 1 msk olja med neutral smak. 2 msk risvinäger. Servera med nykokt ris (t ex sushiris) 2 portioner. 300 g fläskschnitzel. 1 msk olja med neutral smak. 2 msk risvinäger
Pynta med basilikablad. Till ris eller bulgur. Stek löken lätt i smör tillsammans med buljongtärning och sätt till 1 msk vatten som nästan får avdunsta innan köttet läggs i
Smaksätt risetmed curry om man så önskar. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Sätt på och koka riset, jag använder gärna basmatiris till denna rätt
Ris, potatis vid sidan om eller bara en enkel grönsallad. The post God köttgryta medfläskschnitzel, rotfrukter & rött vin appeared first on Kryddburken
Blanda med böngroddar, kapris och pressa över citron. Salta köttet och vänd det först i vetemjöl, sedan i lättvispat ägg och sist i panko blandat med solroskärnor