Värm en stekpanna och bryn fläskrulladerna runt om i en msk smör. Tillsätt till såsen och låt den småputtra under tiden fläskrulladerna steker klart i ugnen
Fläskrullader med parma och västerbottenspesto500 g benfri fläskkotlett i 1/2 cm tjocka skivor1 paket parmaskinka (à 80 g)100 g cream cheese med vitlök och örter1 dl västerbottenspesto eller vanlig pestosmörsalt och peppar1
Fyllda fläskrullader och potatisgratäng4 portioner 4 skivor benfri kotlettrad (ca 500 g)Salt VitpepparSmör eller oljaFyllning3 dl kesella 1,5 dl grovriven cheddarost 1 dl grovriven västerbottenost 1,5 tsk örtsalt3-4 msk ajvar 1,5 dl hackad röd paprika1 dl grovriven zucchini Gör så härLägg ut köttskivorna på arbetsbordetKlappa ut dem med handflatan Salta och peppraBlanda ihop alla ingredienserna till fyllningen Lägg en rejäl klick fyllning på varje köttskivaRulla ihop dem till rullader, fäst eventuellt med tandpetare Bryn dem hastigt runt om i en stekpannaSpäd med lite vatten ca 1-2 dl vatten och efterstek cirka 20 minuter under lock på svag värme Till serveringSmakrik potatisgratängTrevlig helg alla, vare sig ni jobbar eller är lediga
Idag bjuder jag dig på mycket smarriga Fläskrullader med ost- och pestofyllning i tomatsås. Bryn fläskrulladerna i riktigt med smör tills de får en fin stekyta
Jag har varit sugen på rullader länge så dagens middag fick bli fläskrullader. Serverade fläskrulladerna med stekt rättika (istället för stekt potatis), tomater, hackad babyspenat och en kall sås gjord på endast två ingridienser