Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Blanda ihop tomatpasta, buljong, buljongtärning, balsamvinäger och hackad basilika. Idag bjuder jag dig på mycket smarriga Fläskrullader med ost- och pestofyllning i tomatsås
Sedan puttrar de först i en buljong, sedan tillsätter man grädde och det får puttra lite till. -)Fläskrulladerna fylls med fräst bacon, purjolök och lite färsk timjan
Lägg rulladerna i en ungfast form och häll över kött- eller grönsaksbuljong. )Till fredagsmiddag har jag lagat smaskiga fläskrullader med zuchinni, fetaost- och ajvarfyllning, maträtten är så klart mejerifri
Lägg dem i en ugnsfast form, häll på 1-2 dl vatten eller buljong och stek cirka 20-25 minuter eller tills köttet är genomstekt och ostfyllningen börjar smälta