Grovhacka rosmarin och vitlök. 1 bit benfri fläskkotlett, ca 1 kg5 vitlöksklyftor2-3 rosmarinskvistar1 tsk fänkålsfrö1 tsk salt1 tsk svartpeppar2-3 msk god olivoljaUgnsvärme. Ta ut fläskotletten efter ytterligare 2½ timme. 5 vitlöksklyftor
* Låt tomat, balsamicov, vitlök och socker koka ned till rätt fast massa, nästan bränna ihop* Lägg upp riset i en timbalring på tallriken, lägg tomatröran på fläskotletten
Marinera kotletterna i olivolja och hackad vitlök i minst 6 timmar. Vänd sedan kotletterna först i vetemjöl, sedan i ett uppvispat ägg och därefter i ströbröd
Ugnsrostad potatis med stekt fläskotlett och en klick vitlök - och persiljesmör står stadigt på jorden i konkurrensen bland kulinariska utsvävningar, tycker jag
Riv parmesanen, grovhacka örterna, valnötterna och vitlöken. 2 klyftor vitlök. Ett gott tillbehör till buffé, mingelmat eller varför inte använda den direkt på pastan är denna variant på pesto som jag svängde ihop