Löksås. Så mycket det nu går med massa lök och grejer i. När de är gyllenbruna och klara stoppar du in dem i ugnen på 100 grader. Lägg 2 msk smör i kotlettpannan, när det bubblar och ser gott ut häller du ner löken. 4 st fläskkotletter. 2 st gula lökar, hackade. Löksås2 st gula lökar, hackade 2 msk smör 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk Salt, efter smak Vitpeppar, efter smak socker, efter smak
1 st Kelda® Middagspanna Balsamico & rostad vitlök. 800 g blandade rotfrukter t ex (4 potatis, 250 gram rotselleri, 2 morötter och 1gul lök. Sätt ugnen på 225°. Stek i mitten av ugnen ca 30 min. 1 st Kelda® Middagspanna Balsamico & rostad vitlök. 800 g blandade rotfrukter t ex (4 potatis, 250 gram rotselleri, 2 morötter och 1gul lök
Lägg kotlettskivorna i en ugnsform och gör sedan iordning brunsåsen. Som extra tillbehör skivade jag upp två stycken gula lökar och tio stycken färska champinjoner som jag stekte i en panna med smör till dem fått fin färg
Lägg potatis, champinjoner, gul lök, vitlök och paprika i Crock-Poten eller i en gryta att ställa i ugnen, salta, peppra, ha på rosmarin och vänd runt allt
Ugnsrostad potatis. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg 1 kg potatis i en ugnsform. Tillaga mitt i ugnen 25-30 minuter eller tills potatisen är klar. (Sprinkla över 1 finhackad silverlök om du inte har barn som gillar haricot verts men hatar lök mer än det. Sätt ugnen på 250 grader
Hacka lök, skiva zucchini och aubergine. Fläskkotletter behöver lite hjälp av smakhöjande tillbehör. Hetta upp olivoljan i en kastrullen och fräs löken utan att den tar färg