Fläskkotletter är ofta billigaliksom ”fläskytterfilé” så ta vilket som. En väldigtsmakrik och tacksam rätt att laga då kött och sås sköter sig själv iugnen och du kan lägga tid på tillbehör såsom ris, potatismos, gratäng, kokt potatis eller som jag gjort idag
Lägg fläskkotletternai en ugnsform. Blanda matläggningsgrädde och creme fraiche häll isoja,collorit,buljongtärning och kryddor du vill ha tex salt,aromat,svartpeppar,vitpeppar,allkrydda
Tiilsätt grädde, sambal oelek, kalvfond & soya och vispaihop. Soya. Idag lagade Fredrik maten. Soya. Kul när man får ett sms att han är i affären, kaoshandlar som han sa
Ställ inmittiugnen. Soya såsfärg. Skala två vitlökar och dela dem i tre, fyra bitar på längden. Snitta med vass kniv små fickori köttet och pressa invitlöksbitarlite här och där
Ta sedan fläskkotletterna och doppa dem först i ägget och sedan i sesamfröna. Häll i grädde och soya. Lägg de sedan i en ugnsform och och strö över rosmarin