Lägg de fyra kotletternai en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Fläskkotletter är ofta billigaliksom ”fläskytterfilé” så ta vilket som. En väldigtsmakrik och tacksam rätt att laga då kött och sås sköter sig själv iugnen och du kan lägga tid på tillbehör såsom ris, potatismos, gratäng, kokt potatis eller som jag gjort idag
Så det fickblifläskkotletteriugnistället för långkok på spisen. Hetta upp smöret i en stekpanna och bryn kotletterna på båda sidor med lite salt och peppar, lägg dem i botten av en ugnsform
) Hur som helst är det otroligt enkelt, sköter sig själv iugnen och köttet blir så mört och gott. Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittatbilligafläskkotletterblir detta en supergod middag en vanlig vardag
Välj tjocka fläskkotletter så att de inteblir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigtiugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphiavisadesigbli en riktigt lyckad rätt
Igår testade vi nått nytt tillmiddag, himmelskafläskkotletter. Jag hörde när två kunder prata om just detta och var givetvis tvungen att googla det när jag kom hem