Tillsätt vinägern och låt den koka in nästan helt. Häll då på vinet och buljongen och låt det sjuda i 5 minuter, krydda med senapen som reder såsen lite. 4 stora fläskkotletter. 2 msk vitvinsvinäger. 1-2 dl vitt vin. 4 stora fläskkotletter 1 stor gul lök 2 msk smör 2 msk vitvinsvinäger 1-2 dl vitt vin 1 dl stark köttbuljong 0,5-1 msk dijonsenap salt och malen vitpeppar 8-12 potatisar skurna i bitar 3 dl grädde
När jag satt och bläddrade i den del av Kitchen Diaires som avser sen vinter och tidig vår, snubblade jag över ett recept på fläskkotletter i senapssås som genast slog an en sträng hos mig
Häll rödvin och fond i pannan. Glöm inte att matsortera rester från lök och krasse för en mer hållbar matlagning, och njut av din lyxiga fläskkotlett black and white
Tillsätt sedan tomater, lagerblad, vitlök, paprika, vin och vinäger och några matskedar vatten. 4 st stora fläskkotletter. 1 dl rött vin. 1 msk röd vinäger
Häll på vin, grädde och fond, låt småputtra tills såsen kokat ihop, ca 5 min. 3 Krydda fläskkotletterna med salt och peppar. 4 fläskkotletter. 1 dl rödvin
Finhacka örterna och lägg dem ovanpå, häll i vin och lägg till sist i en klick smör och flingsalt. Fläskkotlett med ben och fettkappa, skuret i rejäla, tjocka skivor var inte alls dumt
½ dl portvin (om man vill). Ugnsbakad fläskkotlett är en sådan rätt. Häll i portvin om du har hemma. Lätt panerad fläskkotlett, som får gå klart i ugnen blir saftigt, mört och smakrikt
Häll i rött vin och låt koka ihop till hälften. Häll på vitt vin vatten och tomater, låt koka i 10-15 minuter. Häll på vitt vin, vatten och tomater, låt koka 10–15 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl rött vin. 1 dl vitt vin
Tillsätt vinet och buljongen vid sidan om köttet och låt koka upp. Jag hade en bit fläskkotlett utan ben, trodde jag iallafall, den var med ben men det insåg jag först när jag började matlagningen