Helstekt kotlettrad, med härlig skysås. Smör till stekning. Fina fläskkotletter med ben och fettkappa fick bräsera i buljong med goda örtkryddor och lök, därefter silade jag såsen och kokade upp med grädde som kotletterna sen fick ligga i
Jag må vara tjatig men jag vill återigen slå ett slag för de fantastiska fläskkotletterna med svål. Denna gång gjorde jag ett kryddsmör med grönpeppar och till detta serverade jag helstekta små lökar som jag gjorde i ugn
Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Smält smöret. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Här vankas det helstekt kött. Smörj en form med smör och lägg i köttet. Jag köpte en bit benfri fläskkotlett och rörde ihop en olja med massor av mina favoritsmaker och som i princip alltid finns hemma hos mig
Helstekt entrecôte och Bearnaise sås. Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra
Ytterfiléen är ju fläskkotlett med benet och fettet som ger saftighet bortskuret. Vi åt långlagad löksoppa med timjan och gruèrekrutonger, helstekt vildsvinsytterfilé med rödvinssås och stekta trattkantareller