Salta, peppra och strö över ingefäran. Lägg karren i en ugnsäker form/gryta med några klickar smör. 1 kg benfri fläskkarré. 1 tsk malen ingefära. Sätt ugnen på 200 grader. Lägg även ner resterande plommon och in i ugnen stek i ca 1 timme eller tills innertemp har nåt ca 80 grader. 1 kg benfri fläskkarré. 1 tsk malen ingefära
Riv ingefäran och lägg i. Det är nämligen fläskkarré i ugn med smak av honung och plommon. Smält smöret i en stekpanna och bryn fläskkarrén på alla sidor
Ställ lergrytan i kall ugn. Blanda äppeljuice, soja och ingefära i en skål. Sätt ugnen på 200 grader. ca 1 kg fläskkarré i en bit. 1 tsk malen ingefära
Salta, peppra och strö över ingefäran. Lägg i en ugnsfast form och sätt in den i nedre delen av ugnen på 175 grader. Skär steken i skivor och servera med sås, kokt potatis, äpplen och äppelmos, gelé 1½ kg benfri fläskkarré. 1 tsk malen ingefära
Skär sen med en vass liten kniv rätt djupa skåror på ovansidan av köttet, i varje hål sticker du ner ett katrinplommon, försök få ner dom ganska djupt annars bränns dom lätt vid i ugnen
Hel bit karré klar för ugnen. Klappa in karrén med ingefäran och salt. Fläskkarré, eller grishals som det också kallas, är den främre delen av grisens rygg
Ställ lergrytan i kall ugn. Blanda äppeljuice, soja och ingefära i en skål. Sätt ugnen på 200°C. Låt grytan stå i ugnen i 2 timmar. Ca 1 kg fläskkarré i bit, alt hel kotlettrad eller skinkstek. 1 tsk malen ingefära. Ca 1 kg fläskkarré i bit, alt hel kotlettrad eller skinkstek 3 dl konc. äppeljuice 2 msk kinesisk soja 1 tsk malen ingefära 2-3 morötter 1-2 äpplen 1-2 purjolökar Flingsalt Salt Peppar
Ta upp köttet och lägg det i en ugnssäker form. Blanda samman saft och rivet skal från apelsinen med olja, fond, honung, ingefära, riven vitlök och sambal oelek i en skål
600 g fläskkarré. 11 bit ingefära, färsk riven (välj mängd efter hetta/smak). 1honungGnid/rubba in ingefära, salt och peppar på karrén. Sätt in köttet i ca 1–1 ½ tim på 200° i ugnen, köttet ska få en innertemperatur på ca 75°
Gnid/rubba in ingefära, salt och peppar på karrén. Sätt in köttet i ca 1–1 ½ tim på 200° i ugnen, köttet ska få en innertemperatur på ca 75°. 600 g fläskkarré. 1 bit ingefära, färsk riven (välj mängd efter hetta/smak)
Till servering Servera med rostade klyftpotatis, ugnsbakade tomater och surdegsbaguette. Blanda fond, chilisås, tomatpuré, sambal oelek, sirap, koriander och ingefära till en sås