Hacka plockad rosmarin och mejram. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Låt koka ihop ett par minuter och smaksätt med salt, peppar och finskuren färsk mejram
Hacka plockad rosmarin och mejram. Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Låt koka ihop ett par minuter och smaksätt med salt, peppar och finskuren färsk mejram
Det här är en variant på den traditionella plommonspäckade fläskkarrén. Mortla därefter ihop rosmarin, mejram, vitlök och flingsalt och gnid in köttet med detta
10 125 g schalottenlök 1 vitlöksklyfta 125 g kycklinglever 2 msk smör 200 g benfri fläskkarré 700 g fläskfärs 1/2 dl portvin 3 msk konc kalvfond 2 dl vispgrädde 1 dl skalade pistagenötter 1 msk färsk finhackad mejram 1 msk färsk finhackad timjan 1 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Torkad timjarn och mejram. Det här är en av dom mest kända rätterna från Yucatan i Mexico. Pibil betyder grop och man gör traditionellt så tillagar man en hel spädgris i ett hål i marken
Jättegod goulash på fläskkarré som tar lite tid att göra men är så värt det. Tillsätt lök, chili, paprikapulver, kumminfrön, mejram/oregano, salt & peppar
400 gram fläskkarré. 2 kvist(ar) mejram. Koka korngrynen i mjölken under 10-12 minuter. Låt svalna. Skala och skiva rödlökarna, lägg undan tre av dem och stek den fjärde sakta i matfettet
Runtomkring hamnade grovt skurna tomater, en röd och en gul lök, några vitlöksklyftor, två lagerblad, och ca en dl färska örtkryddor (timjan, mejram, oregano och persilja)