Skölj fläskköttet och lägg det i en gryta, häll på kokande vatten så det täcker. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 195 500 g benfri fläskkarré. 1 1/2 msk vinäger
Skär fläskkarrén i tunna skivor och lägg i en skål tillsammans med soja och ingefära. Tillsätt fond, majs-stärkelse, vinäger, sherry, tomatpuré och socker och rör om och häll i grytan
Lägg fläskkarrén i en gryta, salta och häll såsen över köttet. Koka ihop tomater, ketchup, tomatpuré, vinäger och whisky ca 5 min. Täck grytan med bakplåtspapper och tillaga i mitten av ugnen ca 4 tim. 700 g benfri fläskkarré. 3 msk balsamvinäger
Klappa in köttbiten med smoked paprika-pulver och lägg den i en ugnstålig gryta eller form. Rör samman krossade tomater, vatten, pressade vitköksklyftor, chili, honung och vinäger, och slå detta över köttet
Lägg fläskkarrén i en gryta, salta och häll såsen över köttet. Koka ihop tomater, ketchup, tomatpuré, vinäger och whisky ca 5 min. Täck grytan med bakplåtspapper och tillaga i mitten av ugnen ca 4 tim. 15 min Lägg fläskkarrén i en gryta, salta och häll såsen över köttet
ca 800 gr högrev (man kan använda annat kött också (tex fläskkarré, kycklinglårfilé). Lägg köttet och lökbitarna i en gryta med lock och ställ det i ugnen på 100 grader i 5-7 timmar. 1 msk vinäger. Relaterat ca 800 gr högrev (man kan använda annat kött också (tex fläskkarré, kycklinglårfilé). 1 msk vinäger
Skala och skär lökarna i bitar och lägg i grytan. Ta upp köttet och mixa skyn med löken tillsammans med passerade tomater, vinäger och persilja till en sås
Recado colorado utrörd i sur apelsinjuice eller vanlig apelsinjuice och vinäger. Det här är en ganska “soppig” bön och fläsk-gryta med typiska maya-smaker från Mayan Cuisine
Vi grillade både kycklingspett och fläskkarré. Vänd i tomater, persilja, olivolja och vinäger. Blanda chilisås med senap, vinäger, worcestershiresås, vitlök och peppar