Skala, dela och kärna ur äpplena och lägg i dem i grytan tillsammans med lök och katrinplommon. Skär upp köttet och servera med äpplen, lök, plommon, potatismos och steksky
4 900 g potatis 1 gul lök 600 g karré (benfri, skivad) 1 msk smör eller margarin 2 dl höns- eller köttbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 75 g katrinplommon 2 lagerblad 1 msk soja 1 rött äpple majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Klyfta äpplen. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen och häll på rapsoljan och lagerbladen
Klyfta äpplen. Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg rotsaker, äppelklyftor och resterande katrinplommon i formen och häll på rapsoljan och lagerbladen samt grönsaksbuljongen
Klyv äpplet, löken och dela morötterna i större bitar, lägg de och lagerbladen runt steken. 1 äpple. 1 rödlök. Ca 1 dl katrinplommon. 1 äpple. 1 rödlök. Ca 1 dl katrinplommon