Fläskfilegratäng trattkantareller recept

Fläskfilégratäng med kantareller

Fläskfilégratäng med kantareller

När osten smält smula ner trattkantarellerna och smaka av med salt och vitpeppar. Ingredienser för 4 persca 6-7 hg fläskytterfilé1 paket bacon1 paprika, valfri färg10 cm purjolök3 dl grädde1 dl creme fraiche100 g kantarellost1 köttbuljongtärning1 tsk paprikapulver1 dl torkade trattkantareller (eller motsvarande mängd kantareller)3 dl riven ostSaltVitpepparMaizenaGör så härSätt ugnen på 200 grader
Fläskfilégratäng

Fläskfilégratäng

1 tsk malen trattkantareller. Bryn fläskfilen blanda till en kryddblandning av peppar, salt, vitlökspulver och torkad rosmarin vänd sedan fläskfilen i detta och sätt in den i ugnen 175 grader ta ut den när den har kommit upp i 69 grader
Förslag på söndagsmiddag..den sista i maj 2015..dessutom på Morsdag....

Förslag på söndagsmiddag..den sista i maj 2015..dessutom på Morsdag....

Hacka lök och champinjoner som fräses i smör med trattkantarellerna. Fläskfilégratäng med trattkantareller 4p. 1 knippe torkade trattkantareller (läggs i vatten för att mjukna, om man vill). 1 knippe torkade trattkantareller (läggs i vatten för att mjukna, om man vill)

Fläskfilégratäng med svamp

Smula eller mortla trattkantarellerna. Tillsätt champinjonerna och de smulade trattkantarellerna. 1 näve torkade Trattkantareller (välj själv om du har stora eller små nävar). 1 näve torkade Trattkantareller (välj själv om du har stora eller små nävar)