Fläskfilegratäng parmesan recept

FLÄSKFILÉGRATÄNG MED RÖDVIN, SVAMP OCH PARMESAN

FLÄSKFILÉGRATÄNG MED RÖDVIN, SVAMP OCH PARMESAN

Vad sägs om fläskfilé, grädde, rödvin och parmesan. Fläskfilégratäng med rödvin, svamp och parmesan. Häll såsen över köttet och lägg på delade tomater och till sist riven parmesanost
Varmrätter till nyårs

Varmrätter till nyårs

3 dl finriven parmesan. Har ni inte bestämt vad ni ska äta till varmrätt på nyårs, kommer här några tips
Fläskfilé med dragonpotatis.

Fläskfilé med dragonpotatis.

Rör ihop crème fraiche, grädde och parmesan, och häll blandningen över filén. 1 fläskfilé, ca 700 g salt och peppar smör till stekning 1 knippe grön sparris 1 dl crème fraiche 1 dl grädde 1 dl riven parmesanost. 1 dl riven parmesanost
Fin gratäng med fläskfilé

Fin gratäng med fläskfilé

gärna parmesan. Sätt ugnen på 225º. Skiva filén i centimetertjocka skivor. Hacka löken. Skär paprikan, moroten och zucchinin i fina stavar
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Bred på tunt lager creme fraiche, salta och peppra lite och strö sedan över den rivna osten samt parmesan
Festfilé i form

Festfilé i form

Rör ner en äggula och smaksätt med nyriven muskot och parmesan. 2 msk finriven parmesanost. Sätt ugnen på 200 grader
Fläskfilégratäng

Fläskfilégratäng

Skiva tomater och lägg över såsen och avsluta med rikligt med parmesan. 4 Ingredienser 600-700 g fläskfilé 1 st purjolök 300-400 g färska champinjoner 3 dl grädde eller matlagningsgrädde Citronpeppar, efter smak 2 msk vetemjöl 50 g smör 1 msk kinesisk soja 1-2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl fylligt rött vin 250 g röda körsbärstomater grovt riven parmesanost salt och grovmalen svartpeppar smör till stekningen Instruktioner Sätt ugnen på 200 grader. 250 g röda körsbärstomater grovt riven parmesanost salt och grovmalen svartpeppar smör till stekningen

Fläskfilégratäng med banan och parmesanost

parmesan smälter ju inte som andra ostar. Fläskfilé med parmesangratinerade bananer. När man är nöjd, så strör man över parmesanosten och gratinerar en kort stund (10-15 minuter) i ugnen - 250 grader brukar vara bra. 150 g parmesanost

Fläskfilégratäng

Riven parmesanost. Häll såsen i formen, dekorera med körsbärstomaterna och strö grovt riven parmesan över