Vad sägs om fläskfilé, grädde, rödvin och parmesan. Fläskfilégratäng med rödvin, svamp och parmesan. Häll såsen över köttet och lägg på delade tomater och till sist riven parmesanost
Riven västerbottensost, gruyere, parmesan eller lagrad prästost. Att gratinera skivad fläskfilé med smått och gott i en krämig ostsås - det är både väldigt gott och väldigt enkelt
Rör ihop crème fraiche, grädde och parmesan, och häll blandningen över filén. 1 fläskfilé, ca 700 g salt och peppar smör till stekning 1 knippe grön sparris 1 dl crème fraiche 1 dl grädde 1 dl riven parmesanost. 1 dl riven parmesanost
Skiva tomater och lägg över såsen och avsluta med rikligt med parmesan. 4 Ingredienser 600-700 g fläskfilé 1 st purjolök 300-400 g färska champinjoner 3 dl grädde eller matlagningsgrädde Citronpeppar, efter smak 2 msk vetemjöl 50 g smör 1 msk kinesisk soja 1-2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl fylligt rött vin 250 g röda körsbärstomater grovt riven parmesanost salt och grovmalen svartpeppar smör till stekningen Instruktioner Sätt ugnen på 200 grader. 250 g röda körsbärstomater grovt riven parmesanost salt och grovmalen svartpeppar smör till stekningen
parmesan smälter ju inte som andra ostar. Fläskfilé med parmesangratinerade bananer. När man är nöjd, så strör man över parmesanosten och gratinerar en kort stund (10-15 minuter) i ugnen - 250 grader brukar vara bra. 150 g parmesanost