Servera med pressad potatis och sallad. 11 st vitlöksklyfta. 12 pkt bacon à 140 g 800 g fläskfilé 2 msk smör 1+1 1 st gul lök 1 st röd paprika 250 g champinjoner 2 dl crème fraîche 2 dl vispgrädde 4 st ägg 1 st vitlöksklyfta salt och peppar 1 tsk torkad oregano 3 dl riven ost 0. 5 tsk chiliflakes hackad persilja Servera med. Bryn köttet på hög värme på båda sidor så att de bara får färg och inte blir genomstekta i en stekpanna med 1 msk smör. Stek lök, paprika och svamp tills all vätska kokat in i en stekpanna med 1 msk smör. 1Vispa samman crème fraiche, grädde, ägg, pressad vitlök, salt, peppar och oregano, och häll i formen
Börja med att steka fläskfilén i smör. Skala vitlöken. Avsluta med potatis. 2 dl Vitlöks marinad som du köper färdigt. 2 st vitlöks klyftor. Marinera sedan i vitlöks marinaden i 2 timmar. Stek 5 min, tillsätt sedan lök och vitlök. 2 dl Vitlöks marinad som du köper färdigt. 2 st vitlöks klyftor
Vi serverade medvitlöksbröd och hasselbackspotatis. Stek dem tillsammans med salt och vitpeppar. Tillaga såsen och rör den till önskad tjocklek med Maizena
Vispa samman creme fraiche, grädde, ägg, pressad vitlök och kryddor. Idag så regnar det okej, nu blir det svamp som man kan plocka, det är också uteliv… med stövlar och regnkläder
Vi serverade medvitlöksbröd och hasselbackspotatis. Stek dem tillsammans med salt och vitpeppar. Tillaga såsen och rör den till önskad tjocklek med Maizena
Fräs hackad vitlök,tomater, oliver och tomatpure i lite olja(från tomaterna om dom låg i olja) Strö på mjölet och tippa sedan i grädde, mjölk, creme fraiche, buljong och tärningar