Smula gorgonzolan i pannan, tillsätt crème fraichen, sojan och balsamvinägern. Bryn fläskfilén så att den får färg men fortfarande är lite rosa i mitten
Bryn fläskfilén runt om och lägg den ovanpå rotfrukterna. Lägg rotfrukterna i en ugnsform och salta. Sätt ugnen på 175 grader. Putsa fläskfilén och skär den i 4-5 bitar. Ställ in i ugnen i 20-25 minuter. 600-700 g fläskfilé. 2 dl cremefraiche
Blanda ost och crème fraiche i en kastrull. Gravad fläskfilé. Putsa fläskfilén fri från senor. 300 g fläskfilé. Värm ugnen till 100 grader. Lägg in filén i ugnen och tillagas klara till en kärntemperatur på 67 grader. 50 g crème fraiche. Sätt ugnen på 200°. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. 300 g fläskfilé. 50 g crème fraiche
Tillsätt crème fraichen. Smördegsinbakad fläskfilé och köttet blev väldigt saftigt och gott. Bryn en hel fläskfilé runt om och krydda med salt och peppar
Häll såsen över fläskfilén och kör klart i ugnen på. ugnsform. och cremefraiche. 500 g fläskfilé. 2 dl cremefraiche. Putsa och skiva fläskfilén i skivor om 1½ cm. 500 g fläskfilé
Lägg purjon i en smord ugnsfast form, lägg filéerna över och strö över bacon. Blanda crème fraiche, grädde, soja, vitlök, köttbuljong och paprikapulver
Lägg i ugnsform. Koka upp grädde, cremefraiche och ädelost. Putsa fläskfilén och skär i skivor. Sätt ugnen på 225 gr. Häll över fläskfilén och sätt in mitt i ugnen i ca 20 minuter. 2 fläskfiléer. 2 dl cremefraiche
Filén alldeles nyutkommen från ugnen. Rör ner crème fraiche och några skedar steksky. Gårkvällens middag blev en inlindad fläskfilé med diverse kryddgrönt och kryddor
Lägg över köttet i en smord ugnsfast form. Blanda mascapone, cremefraiche, grädde, buljong, mango chutney, sambal oelek i en kastrull och låt det små puttra ngn minut