Bred såsen över, strö över riven ost. Skär bacon i strimlor och knaper stek den. Lägg purjon i en smord ugnsfast form, lägg filéerna över och strö över bacon
Förra torsdagen lagade vi den här grymt goda fläskfilén med tillhörande sås och klyftpotatis. Sås. Skär ett snitt i fläskfilén, fyll med vitlöksklyftor och även olja och kryddan de ligger i
Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. Rör ner bacon i såsen. Häll såsen över allt i den ugnsfasta formen och strö över den rivna osten (+ tillägg om man vill testa dem)
Koka ihop såsen i en kastrull. Klipp baconen och skär köttet i bitar. Såsen. Stek baconen i en stekpanna. Häll på den stekta baconen i samma stekpanna som köttet
Häll över såsen med kött och svamp. Koka pastan och strimla baconet. Strö över bacon och persilja. Sjud grytan i cirka 5 minuter, tills såsen tjocknar och köttet är genomstekt. 1 pkt bacon. 350-400 g fläskfilé
Häll över såsen med kött och svamp. Strimla baconet och stek det knaprigt i stekpanna. Strö bacon och persilja över den färdiga gratängen och servera med en blandad grönsallad
Häll över såsen med kött och svamp. Strö över bacon och persilja. Så här gör du 40 minuter Koka pastan och strimla baconet. Sjud grytan i cirka 5 minuter, tills såsen tjocknar och köttet är genomstekt. 1 pkt bacon. 350-400 g fläskfilé