Fläskfilén. Lägg ner alla kryddorna i en mortel och arbeta dem tills rosépepparn är malen. Svampsås. När fettet smält ifrån baconet, lägg svampen i stekpannan och bryn dem lätt
vit och rosépeppar). Bryn lök och svamp tills mesta vätskan i svampen är borta. 2x2 cm), hacka lök och svamp i ganska stora bitar och finhacka baconet. 2 kg fläskfilé eller fläskytterfilé
Tag upp köttet, lägg i en klick smör och den hackade löken, vitlök och svampen. Lägg i köttskivorna och låt grytan puttra i 5 min, strö på rosépeppar och servera med potatis och någon grönsak. 600 g fläskfilé. 300 g trattkantareller eller karljohansvamp. 2 tsk rosépeppar
Krossa rosépepparn i en mortel. Ansa svampen och dela den i bitar. Strö rosépepparn på filéskivorna. Lägg nu i de brynta fläskfiléskivorna och låt allt småputtra ytterligare ca 20 minuter. 600 g fläskfilé eller oxfilé