Putsa fläskfiléerna och stek dem runt om så de får färg. Balsamicomarineradfläskfilé med soltorkade tomater och basilika, 10-12 pers. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilésalt & svartpepparMarinad. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilé
Fräs lökhacket i en panna, blanda ned övriga ingredienser utom ½ msk rosépeppar och persiljan. Slå såsen över köttet, strö över resten av rosépepparn samt hackad persilja
Blanda ingredienserna till marinaden, lägg i fläskfilén och låt stå minst en timme. 600 g fläskfilé Marinad1 st citron (saften)0. 5 krm salt till blandning 4 st pepparkorn av varje sort mortla dom i mortel (rosépeppar, vitpeppar, svartpeppar och grönpeppar) 1 tsk dill 2 tsk vitvinsvinäger 2 msk olivolja 300 g grekisk yoghurt 2 st pressade vitlöksklyftor Gör så här. Skiva fläskfilén, ca 2 cm tjocka skivor. 600 g fläskfilé