Fläskfilé rosépeppar chilisås recept

Fläskfilé med rosepeppar

Fläskfilé med rosepeppar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 750 gram fläskfilé(er) , skuren i 2 cm bitar 600 gram potatis , alt. klyftpotatis 1 st gul lök(ar) 0,5 dl chilisås 2 st vitlöksklyfta(or) 4 dl Creme fraiche , lätt 1 msk worcestershiresås 2 msk rosepeppar , korn (hela) 2 dl köttbuljong 1 msk soya 1 knippa(en) persilja , hackad Köp receptet

FLÄSKFILÉ MED ROSEPEPPAR

Lägg ner kött och rosépeppar i såsen. Blanda i creme fraiche, köttbuljong, chilisås, soja, worcestershiresås och vitlök
Fläskfilégryta med rosépeppar

Fläskfilégryta med rosépeppar

När allt fått fin färg och löken mjuknat slå på sweet chilisås, fond, vatten och grädde. Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge
Fläskfilé i god sås

Fläskfilé i god sås

Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. 800 gram fläskfilé1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar1 hackad gul lök2 dl crème fraiche2 dl grädde2 msk chilisås1 msk Worcestershiresås1 msk soja1-2 pressade vitlöksklyftor1½ msk rosepepparhackad persilja Skär filen i skivor ca 2 cm, platta ut dem något. 800 gram fläskfilé. 2 msk chilisås
Fläskfile gryta med Worchestershiresås

Fläskfile gryta med Worchestershiresås

Chilisås. Ta fram gryta och blanda grädde, creme fraishe, soya, chilisås, worshestershiresås och pressade vitlöken och till sist rosepeppar
Fläskfilé

Fläskfilé

Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. 800 gram fläskfilé. 2 msk chilisås
Fläskfilé i rosa sås

Fläskfilé i rosa sås

Blanda ner fraiche, matlagningsgrädde, chilisås, soja och pressad vitlök i pannan med lök. Skiva fläskfilé och bryn hastigt i omgångar i margarin
Fläskfilé rose

Fläskfilé rose

2 msk chilisås. 2 msk chilisås. Det var väldigt länge sedan jag bloggade sist och det var också väldigt länge sedan som jag lagade mat
Rosèpeppar filè.

Rosèpeppar filè.

Tillsätt lök, chilisås, senap, sambal oelek och rosèpeppar. 2 msk chilisås. Koka upp vatten och buljong. Koka upp och låt sjuda i 5 minuter
Fläskfilegryta med rosepeppar.

Fläskfilegryta med rosepeppar.

Stek fläskfilen i het panna med smör tillsammans med mortlad rosépeppar, finhackad schalottenlök och vitlök
Födelsedagsmiddag

Födelsedagsmiddag

Fräs lökhacket i en panna, blanda ned övriga ingredienser utom ½ msk rosépeppar och persiljan. Slå såsen över köttet, strö över resten av rosépepparn samt hackad persilja
Fläskfilé i ugn med rosépeppar

Fläskfilé i ugn med rosépeppar

Tillsätt övriga ingredienser utom ½ msk rosépeppar och persiljan. Häll såsen över köttet och avsluta med att strö över rosépeppar och hackad persilja
Fläskfilé i krämig rosépepparsås

Fläskfilé i krämig rosépepparsås

Tillsätt creme fraiche, köttbuljong, vatten, chilisås, Worchestersås och soja. Rosépeppar är inte bara vackert utan mjukt pepprigt till köttgrytor, passar barn
Fläskfilé rosé

Fläskfilé rosé

Lägg ner kött och rosépeppar i såsen. Blanda i crème fraiche, köttbuljong, chilisås, Worcestersås, soja och vitlök
Fredags Fläskfilé Rosé

Fredags Fläskfilé Rosé

Med kanske lite slarvigt skrivna recept med en klick chilisås mitt på. Ett av de recept som jag lagade allra först med fläskfilé när Darlingen och jag hade flyttat ihop för sådär 14 år sedan. Rosépepparfilé4 p 400 g fläskfilé1 msk margarinsalt och vitpepparSås. 2 dl vatten½ buljongtärning (nu tar jag kalvfond)1 finhackad gul lök2 msk chilisås1 msk soja2 tsk fransk senap1 msk krossad rosépeppar (mosa dem i handen eller mortel)1 pressad vitlöksklyfta2 dl grädde1 msk mjöl eller lite maizenaredningKoka såsen först. 400 g fläskfilé. 2 msk chilisås. 1 msk krossad rosépeppar
Fläskfilé rosé

Fläskfilé rosé

Lägg ner kött och rosépeppar i såsen. Blanda i crème fraiche, köttbuljong, chilisås, Worcestersås, soja och vitlök