Fläskfilé rosépeppar buljong recept

Fläskfilé rosé & pommes

Fläskfilé rosé & pommes

Garnera med lite rosépeppar. Häll i vin, buljong och vatten i pannan och låt det koka upp. Fläskfilé rosé
Fläskfilé rosé

Fläskfilé rosé

Garnera med lite rosépeppar. Häll i vin, buljong och vatten i pannan och låt det koka upp. Lägg tillbaka fläskfiléskivorna i såsen och hetta upp
Rosèpeppar filè.

Rosèpeppar filè.

Koka upp vatten och buljong. ½ buljongtärning. Tillsätt lök, chilisås, senap, sambal oelek och rosèpeppar
Lättlagad fläskfilégryta

Lättlagad fläskfilégryta

Strö över rosépeppar och mjöl. Rör ut tomatpurén med buljongen och häll det i pannan. ½ msk rosépeppar. 400 g fläskfilé. 1½ dl buljong (vatten + tärning)
Filégryta med Pepparsås

Filégryta med Pepparsås

Slå på buljongen. Låt köttet koka upp i buljongen. 1 fläskfilé (Jag använde ytterfilé, ca 800 gram) 1,2 liter kraftig köttbuljong 1 tsk hel svartpeppar 1 tsk hel rosépeppar 1 tsk hel vitpeppar 1 tsk hel grönpeppar 1 msk balsamico vinäger 1 msk tomatpuré 2 tsk kikkoman soya 1 burk cremé fraiche 2 dl grädde 1 msk soya color Maizenamjöl + vatten till redning Ev salt, mer peppar, lite chili etc, etc… GÖR SÅHÄR. 1 fläskfilé. 1 tsk hel rosépeppar
Rosefilé med dragon 12 propoints

Rosefilé med dragon 12 propoints

Pudra över mjöl & späd med grädde & buljong. 600 gram fläskfilé. 1 msk rosépeppar. 1 1/2 dl köttbuljong. 600 gram fläskfilé. 1 msk rosépeppar. 1 schalottenlök 1 1/2 dl köttbuljong

Fläskfilé i rosépepparsås

Häll i vin, buljong och vatten i pannan och låt det koka upp. Lägg tillbaka fläskfiléskivorna i såsen och hetta upp
Helstekt fläskfilé med chili

Helstekt fläskfilé med chili

hackad rosépeppar. Koka ur stekpannan med buljongen. Bryn fläskfilén i stekpanna på spisen. 1/2-1 dl köttbuljong

Fläskfilé med balsamvinägersås

Krossa rosépeppar grovt och rulla filén i den krossade pepparn. Tillsätt buljongen och reducera såsen tills ca 2 dl återstår. 500 gram fläskfilé(er) , - 600 g. 3 msk rosépeppar. 7 dl kycklingbuljong
Festliga filégrytan

Festliga filégrytan

Strö över rosépeppar och kryddkrasse. Späd med buljong och tomatpuré. Rosépeppar. 500 g fläskfilé. 2 dl buljong (vatten + tärning)
Fläskfilegryta och deo

Fläskfilegryta och deo

Köttbuljong. Köttbuljong. Fläskfilégryta med rosépeppar 6 pers (Recept från Mårtenssons kök). 2 msk rosépeppar, krossad. Häll i alla ingredienser, vatten, buljong, senap, soja, rosépeppar, pressad vitlök, crème fraiche och purjolök och låt det puttar ca15min.   Fläskfilégryta med rosépeppar 6 pers (Recept från Mårtenssons kök). 2 msk rosépeppar, krossad
Lines Roséfläskfilé med örtsås

Lines Roséfläskfilé med örtsås

Skär fläskfilén i skivor, stek i smör, strö över salt och rosépeppar. ½ köttbuljong. Låt köttet vara kvar, sänk värmen, späd med grädden och tillsätt smulad buljong, soja, örter och persilja

Fläskfilégryta

Strö över rosépeppar och mjöl. Rör ut tomatpurén med buljongen och häll det i pannan. 400 gram fläskfilé i avlånga bitar. 5 msk rosépeppar , Kan uteslutas. 5 dl buljong , vatten+tärning

Örtrullad fläskfilé

Häll på vin och buljong och låt koka ihop. 1 fläskfilé. 1 msk rosépeppar. 2 dl hönsbuljong. Putsa filén och bryn den i smör

Helstekt fläskfilé med chili

Chiliflingor eller hackad rosépeppar. Koka ur stekpannan med buljongen. Bryn fläskfilén i stekpanna på spisen