Tillsätt rosmarin och timjan, pepparkorn, socker, buljong, vin, vatten och balsamvinäger. Fläskfilé fylld med festaost och salvia, inlindad i speck alto adige
Strö över rosépeppar och mjöl. Rör ut tomatpurén med buljongen och häll det i pannan. ½ msk rosépeppar. 400 g fläskfilé. 1½ dl buljong (vatten + tärning)
Krossa rosépeppar grovt och rulla filén i den krossade pepparn. Tillsätt buljongen och reducera såsen tills ca 2 dl återstår. 500 gram fläskfilé(er) , - 600 g. 3 msk rosépeppar. 7 dl kycklingbuljong
Skär fläskfilén i skivor, stek i smör, strö över salt och rosépeppar. ½ köttbuljong. Låt köttet vara kvar, sänk värmen, späd med grädden och tillsätt smulad buljong, soja, örter och persilja
Strö över rosépeppar och mjöl. Rör ut tomatpurén med buljongen och häll det i pannan. 400 gram fläskfilé i avlånga bitar. 5 msk rosépeppar , Kan uteslutas. 5 dl buljong , vatten+tärning