Fläskfilé rosépeppar balsamvinäger recept

Rosépepparmarinerad fläskfilé

Rosépepparmarinerad fläskfilé

Rensa fläskfilén från eventuella hinnor och senor. Blanda alla ingredienser till marinaden i en plastpåse och lägg i fläskfiléstubbarna
Buffémat

Buffémat

Putsa fläskfiléerna och stek dem runt om så de får färg. Balsamicomarinerad fläskfilé med soltorkade tomater och basilika, 10-12 pers. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilésalt & svartpepparMarinad. 2 dl rapsolja1 dl balsamvinäger1 tsk salt2 krm svartpeppar1 kruka basilika,bladen strimlade100 g soltorkade tomater i marinad, strimladeSätt ugnen på 225°. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilé. 1 dl balsamvinäger
Filégryta med Pepparsås

Filégryta med Pepparsås

En blandning av olika sorter tillsammans med några stänk tomatpuré, balsamvinäger och soya så får du den absolut godaste pepparsåsen
Födelsedagsmiddag

Födelsedagsmiddag

Fräs lökhacket i en panna, blanda ned övriga ingredienser utom ½ msk rosépeppar och persiljan. Testade fikon balsamvinägern, som var god, men jag hade förväntat mig mer

Fläskfilé med balsamvinägersås

Krossa rosépeppar grovt och rulla filén i den krossade pepparn. Smålök i balsamvinäger, (500 g pärllökar,2 msk Zeta olivolja extra vergine,några rosmarinkvistar,1 1/2 dl Zeta balsamvinäger,2 msk strösocker, salt och peppar. 500 gram fläskfilé(er) , - 600 g. 3 msk rosépeppar. 5 dl Zeta balsamvinäger

Fläskfilé med vitlöks- och basilikamarinad

Krossa rosépeppar och blanda i. 1 kg fläskfilé. 1 msk balsamvinäger. 1 tsk rosépeppar. 1.  Putsa filéerna. Bryn dem runt om och krydda med salt och peppar