Tillsätt rosmarin och timjan, pepparkorn, socker, buljong, vin, vatten och balsamvinäger. Fläskfilé fylld med festaost och salvia, inlindad i speck alto adige
Putsa fläskfiléerna och stek dem runt om så de får färg. Balsamicomarinerad fläskfilé med soltorkade tomater och basilika, 10-12 pers. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilésalt & svartpepparMarinad. 2 dl rapsolja1 dl balsamvinäger1 tsk salt2 krm svartpeppar1 kruka basilika,bladen strimlade100 g soltorkade tomater i marinad, strimladeSätt ugnen på 225°. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilé. 1 dl balsamvinäger
Fräs lökhacket i en panna, blanda ned övriga ingredienser utom ½ msk rosépeppar och persiljan. Testade fikon balsamvinägern, som var god, men jag hade förväntat mig mer
Krossa rosépeppar grovt och rulla filén i den krossade pepparn. Smålök i balsamvinäger, (500 g pärllökar,2 msk Zeta olivolja extra vergine,några rosmarinkvistar,1 1/2 dl Zeta balsamvinäger,2 msk strösocker, salt och peppar. 500 gram fläskfilé(er) , - 600 g. 3 msk rosépeppar. 5 dl Zeta balsamvinäger
Krossa rosépeppar och blanda i. 1 kg fläskfilé. 1 msk balsamvinäger. 1 tsk rosépeppar. 1. Putsa filéerna. Bryn dem runt om och krydda med salt och peppar