Rosépeppar. Dekorera med färska örter och grönsaker. Bryn lätt på fläskfilén i smör på stekpannan. Tag av och snitta små snitt längst med hela fläskfilén
Putsa fläskfiléerna och stek dem runt om så de får färg. Balsamicomarinerad fläskfilé med soltorkade tomater och basilika, 10-12 pers. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilésalt & svartpepparMarinad. 1 ½ kg delikatesspotatis eller färskpotatis3 msk olivolja1 msk gourmetsalt (jag tog ett smaksatt med örter och rosépeppar)4 salladslökar, strimlade1 stor påse ruccolasallad el. 1½-2 kg fläskfilé eller fläskytterfilé
Smula över en halv buljongtärning och tillsätt rosépepparn, soya, salt och de franska örterna. 1 fläskfilé ca 500 gr. 1 tsk krossad rosépeppar. 1 tsk franska örter (torkad krydda på burk)
Skär fläskfilén i skivor, stek i smör, strö över salt och rosépeppar. Låt köttet vara kvar, sänk värmen, späd med grädden och tillsätt smulad buljong, soja, örter och persilja