Skölj alla grönsaker. Bryn den saltade och pepprade fläskfilén runtom i lite smör i en gjutjärnpanna. Lägg tillbaka fläskfilén i gjutjärnspannan och lägg på av röran
Lägg filén bredvid grönsakerna och sätt plåten i mitten av ugnen 15–20 minuter eller tills köttet nått en innertemperatur på 70 grader, använd köttermometer. 5 dl soltorkade marinerade cocktailtomater
Putsa fläskfilén fri från stora hinnor och skär bort den stora senan om den sitter kvar. Salta och peppra runt om och lägg fläskfilén i en marinad av olivolja, rosmarin, timjan, honung, soja, pressad vitlök och vinäger
Grönsaker. Putsa fläskfilén. Bryn fläskfilén i margarin. Stek grönsakerna i mitten av ugnen ca 10 minuter. Lägg köttet på samma fat som grönsakerna och stek i ytterligare 15-20 minuter. 500 g fläskfilé. 6-7 marinerade soltorkade tomater i olja
Grönsaker. Fläskfilé. Rot- grönsaker. Skiva fläskfilén och lägg med marinaden i en plastpåse. Linda in fläskfilébitarna i ett paket av aluminiumfolie och håll den varm i ugnen, bredvid gratängen