Dela gorgonzolan i bitar och lägg ovanpå. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar. 600 gram fläskfilé. 1 matsked soja. 50 gram gorgonzola
Smula gorgonzolan i pannan, tillsätt crème fraichen, sojan och balsamvinägern. Bryn fläskfilén så att den får färg men fortfarande är lite rosa i mitten
Dela gorgonzolan i bitar och lägg ovanpå. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar. 600 g fläskfilé. 1 msk soja. 50 g gorgonzola. 600 g fläskfilé salt och peppar 3 msk smör 2 dl vatten Kantarellsås. 250 g kantareller 2 msk vetemjöl 2 dl vispgrädde 2 msk kalvfond 1 msk soja salt och peppar 50 g gorgonzola 10 st miniplommontomater Potatismos
Smula i hälften av mögelosten & häll i soja tills såsen fått en fin färg. Potatisgratäng, pressad potatis eller hasselbackspotatis 600 gram Fläskfilé. 100 gram grönmögelost (gorgonzola). 1 kinesisk soja
Marinera fläskfilén i ett dygn. Blanda grädden och gorgonzolan i en kastrull tills osten smälter. 1 fläskfilé. ~150 gr gorgonzola. 2 dl soja. 1 fläskfilé. 150 gr gorgonzola. 2 dl soja
Ha ner creme fraichen i en kastrull, blanda ner gorgonzolan. Ha i en liten skvätt soja, sojan är mest för att få en lite finare färg på såsen så den kan lika gärna uteslutas om så önskas