Strö över persilja och servera resten av såsen bredvid tillsammans med klyftpotatis och sallad. Koka upp grädde med dijonsenap och fond och smula i nästan all gorgonzola
Pasta lövbiff i krämig sås med gorgonzola. Vänd ner finhackad persilja. En värmande pasta med krämig sås av fläskfilé och champinjoner fick det bli till middag
Tärna fläskfilén i lagom stora bitar, salta och peppra och lägg över i grytan. Blanda ner en påse pulversås av vardera grönpeppar och gorgonzola, häll på grädde, citronpeppar, svartpeppar, cayennepeppar, lite salt, en halv smulad köttbuljongtärning, tomatpuré, grädden och låt koka upp
Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
Strö över lite persilja innan servering. 600 g fläskfilé 80 g gorgonzola (grädd ädelost) salt, svartpeppar 2 msk smör att steka i. 100g färska champinjoner 2 dl vispgrädde 1-2 tsk vetemjöj 1 burk hela tomater (450g konserverade) (Kinesisk Soya) Klippt persilja Instruktioner Gör en längstgående skåra i filéerna och fyll med ädelost. 600 g fläskfilé. 80 g gorgonzola
Strö persilja över och servera med gratängen. Rör ner créme fraiche och grädde samt gorgonzola. 1 fläskfilé. 100 g gorgonzolaost. 2 msk hackad persilja
Fläskfilegratäng med gorgonzola. Persilja (om du inte har det så krydda med persillade istället). Häll creme fraiche, grädde, gorgonzolan, soya, kalvfonden och vatten i en kastrull och värm upp
Blanda ner en påse pulversås av vardera grönpeppar och gorgonzola, häll på grädde, citronpeppar, svartpeppar, cayennepeppar, lite salt, en halv smulad köttbuljongtärning, tomatpuré, grädden och låt koka upp
Strö persilja över och servera med gratängen. Rör ner creme fraiche och grädde samt gorgonzola. 1 st fläskfilé. 2 msk hackad persilja. 100 g gorgonzolaost
Placera fläskfilén vid sidan om. GORGONZOLASPÄCKADFLÄSKFILÉ PÅ POTATISBÄDD. 1 fläskfilé, ca 600 g. 200 g rumsvarm gorgonzola. 2 msk finhackad persilja. 1 fläskfilé, ca 600 g 1 tsk salt. 200 g rumsvarm gorgonzola. 2 msk finhackad persilja