Dela, kärna ur och hacka paprikan. Lägg i gorgonzolan i bitar och låt den smälta ner i såsen. Lägg ner lök och paprika i pannan med köttet och tillsätt grädde, vatten och fond
Skär paprikan i mindre bitar, fräs i det som är kvar i stekpannan, späd med grädden och chutneyn. Häll såsen i en form, lägg över köttet, skiva en banan lite på sniskan och lägg på varje köttbit och toppa med en bit gorgonzola
Sist men inte minst, skiva gorgonzolan i tunna skivor och lägg den utspridd över rätten. Skiva fläskfilén, salta och peppra och bryn skivorna i smör eller olja
Och ostsåsens karaktär kan ju drastiskt ändras genom att byta cambozola (som jag använder här) till ädelost, gorgonzola eller någon annan sort som du gillar
Använd gorgonzola för ännu mer smak. Det här blir en krämig fläskfilégratäng med mycket smak från röd paprika, salami och cambozola som får smälta i grädde
Häll paprikaröran över fläskfilén. Lägg dem över köttet och strö på riven gorgonzola. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. 500 g fläskfilé. 1 liten grön paprika. 1 liten röd paprika. 100 g gorgonzolaost
Hacka paprikan. Lägg i gorgonzolan och låt den smälta ner i såsen. Lägg ner lök och paprika i pannan med köttet och tillsätt grädde, vatten och kalvfond
Blanda ner en påse pulversås av vardera grönpeppar och gorgonzola, häll på grädde, citronpeppar, svartpeppar, cayennepeppar, lite salt, en halv smulad köttbuljongtärning, tomatpuré, grädden och låt koka upp