Fläskfilé gorgonzola olivolja recept

Fylld fläskfilé med gorgonzola

Fylld fläskfilé med gorgonzola

100 g gorgonzolaost. 3 msk olivolja. Sätt ugnen på 175 grader. Salta och peppra köttet. Snitta filén längs med men inte helt igenom
Gorgonzolaspäckad fläskfilé

Gorgonzolaspäckad fläskfilé

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 2914 700 g fläskfilé. 1 dl gorgonzola. 3 msk olivolja
Inbakad fläskfilé

Inbakad fläskfilé

Smält smör tillsammans med olivolja i en het stekpanna. Bryn en hel fläskfilé runt om. Lägg fläskfiléskivorna ovanpå fyllningen
Fläskfilé med gorgonzolapasta

Fläskfilé med gorgonzolapasta

Smula ner gorgonzolan och låt den smälta under omrörning. Låt pastan rinna av och blanda den med gorgonzolasåsen
Fylld fläskfilé med butternutpuré

Fylld fläskfilé med butternutpuré

Lägg köttet i en ugnsfast form och fördela gorgonzola, salami och strimlad paprika i skårorna. 600 g fläskfilé. 100 g gorgonzola. 1 msk olivolja
Peters specialare med fläskfilé

Peters specialare med fläskfilé

Sist men inte minst, skiva gorgonzolan i tunna skivor och lägg den utspridd över rätten. Blanda med olivolja, salt och peppar
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Fläskfilégratäng med bearnaise och potatismos. Pasta med gorgonzolasås, bacon och kräftstjärtar. Skiva och stek fläskfilén

Fläskfilé med gorgonzola och salami

Lägg över köttet i en ugnsform, lägg tomaterna runt om och ringla över lite olivolja. Gorgonzolasås. Låt vinet koka in i löken och rör i vispgrädden, gorgonzolan och stekskyn

Gorgonzola-gratinerad fläskfilé

Skiva köttet och lägg det ovanpå potatisen med en klick gorgonzola emellan. 1 msk olivolja. 600 g fläskfilé. 125 g gorgonzola

Gorgonzolaspäckad fläskfilé på potatisbädd

Placera fläskfilén vid sidan om. GORGONZOLASPÄCKADFLÄSKFILÉ PÅ POTATISBÄDD. 1 fläskfilé, ca 600 g. 200 g rumsvarm gorgonzola. 3 msk olivolja. 1 fläskfilé, ca 600 g 1 tsk salt. 200 g rumsvarm gorgonzola. 4 vitlöksklyftor 3 msk olivolja

Limemarinerad kalvfilé med gorgonzola

Smält gorgonzola och crème fraiche tillsammans, tillsätt buljongtärningen. 600 g kalvfilé eller fläskfilé. 5 msk olivolja. 200 g gorgonzola