Fläskfilé gorgonzola fraiche recept

LCHF Fläskfilé i ugn

LCHF Fläskfilé i ugn

Smula gorgonzolan i pannan, tillsätt crème fraichen, sojan och balsamvinägern. Bryn fläskfilén så att den får färg men fortfarande är lite rosa i mitten
Inbakad fläskfilé

Inbakad fläskfilé

Tillsätt crème fraichen. Bryn en hel fläskfilé runt om. Lägg fläskfiléskivorna ovanpå fyllningen. Bred resten av fyllningen ovanpå fläskfiléskivorna

Fläskfilé och ädelostgratäng

Värm grädden, creme fraichen, smula ner ädelosten och en halv buljongtärning. ca 600 gr fläskfilé i skivor. 2 dl creme fraiche. 150 gr ädelost eller gorgonzola. ca 600 gr fläskfilé i skivor. 2 dl creme fraiche. 1/2 köttbuljongtärning 150 gr ädelost eller gorgonzola

Fläskfilé i vild sås

Häll på grädde, creme fraiche, gele & kryddor. Potatisgratäng, pressad potatis eller hasselbackspotatis 600 gram Fläskfilé. 1 dl Creme fraiche. 100 gram grönmögelost (gorgonzola)
Fläskfilé med gorgonzolapasta

Fläskfilé med gorgonzolapasta

Koka upp crème fraiche och smula ner buljongtärningen. Smula ner gorgonzolan och låt den smälta under omrörning
Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.

Fläskfilé med ädelostsås och vindruvor.

ha ner cremefraiche i en kastrull, pressa i vitlöken och bryt ner ädelosten däri. Helstek fläskfilén, tills den är genomstekt och skär sen upp den i skivor
Fläskfilé med gorgonzolarisotto

Fläskfilé med gorgonzolarisotto

Vispa ner creme fraiche och sjud någon minut. I min hög med utklipp på "att-testa recept" hittade jag en kanske något höstig rätt med Fläskfilé och Gorgonzolarisotto
Fylld fläskfilé med butternutpuré

Fylld fläskfilé med butternutpuré

Lägg köttet i en ugnsfast form och fördela gorgonzola, salami och strimlad paprika i skårorna. Mixa squash, vitlök och crème fraiche

Fylld fläskfilé med butternutpuré

Lägg köttet i en ugnsfast form och fördela gorgonzola, salami och strimlad paprika i skårorna. Mixa squash, vitlök och crème fraiche
Onsdagspasta med fläskfilé och ädelost!

Onsdagspasta med fläskfilé och ädelost!

Värm grädden, creme fraichen, smula ner ädelosten och en halv buljongtärning. Jag gjorde lite ändringar, så mitt recept blev så här Fläskfilé och ädelostgratäng4-5 personer300 gr pasta penneca 600 gr fläskfilé i skivorSaltsvartpepparrapsolja till stekning150 gr skogschampinjoner1 röd paprika1/2 purjolök3 dl vsipgrädde2 dl creme fraiche1/2 köttbuljongtärning150 gr ädelost eller gorgonzola50 gr valnötterGarnering. 150 gr ädelost eller gorgonzola
Vitlöksdoftande fläskfilépanna med champinjoner och gräslök

Vitlöksdoftande fläskfilépanna med champinjoner och gräslök

Pasta lövbiff i krämig sås med gorgonzola. Tillsätt champinjoner och rör ner créme fraiche och grädde. Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Tips på varmrätter till nyårs

Tips på varmrätter till nyårs

Fläskfilégratäng med bearnaise och potatismos. Pasta med gorgonzolasås, bacon och kräftstjärtar. Bred på tunt lager creme fraiche, salta och peppra lite och strö sedan över den rivna osten samt parmesan
Husmanskost...veckomatsedel v16....

Husmanskost...veckomatsedel v16....

Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
3 rätter retro

3 rätter retro

/ En burk créme fraiche / 1 msk chilisås / 10 droppar tabasco (eller mer om du törs) / saften från en tredjedels citron / salt & peppar / Smaka av all kryddning eftersom, kläm inte i massa citronsaft direkt utan lite i taget, jobba på samma sätt med tabasco. Smördegsinbakad fläskfilé med potatisgratängRäcker till 6-8 personer. / Ett paket smördeg / 2 fläskfiléer a 1-1,2 kg / Salt & peppar /Fräs filéerna i smör, så att all saft stängs in i bitarna. en bit gorgonzola och 2-3 matskedar marmelad med citron- och flädersmakRulla in varje filé i deg, pensla med uppvispat ägg i alla skarvar så att degen inte glider isär, vik in sidorna och pensla ihop dem också. / 2 fläskfiléer

Nyårsmaten

Huvudrätt Fläskfile marinerat i citron och rosmarin Det här receptet kommer från ICA och heter dubbelmarinerad fläskfilé