Bryn fläskfiléen i stekpannan och peppra med svartpeppar Lägg fläskfiléen i en ugnssäkerform Stek champinjonerna och lägg dessa över fläskfiléen Blanda de båda créme fraicherna tillsammans med tomatpurén, pressad vitlök, cayennepeppar och ev mangochutney
Här behövdes väldigt lite salt innan effekten kom fram så om du provar detta, ta det lugnt. Jag tror på tesen att inte bearbeta moset för mycket då det kanfå en “klistrig” konsistens och jag gissar på att detta kan bero på att mer stärkelse avges
Smaka av vartefter tills du är nöjd med smaken. Mer behövdes inte för att få till en riktigt god och krämig filégratäng som vi åt med ris på lördagskvällen
Vill du steka köttet en stund på andra sidan så funkar det också, men det är inte nödvändigt. Om du har fetaost kvar kandu smula den över alltsammans, likaså om du vill göra dig av med fler strimlade, soltorkade tomater
Om du använder stora potatisar kan en hel baconskiva gå åt till varje potatis. I bilen på väg hem från landet på söndagskvällen när vi gottade oss åt hur duktiga vi varit så kom vi på att vi totalt glömt bort byggavfallet som vi tryckt in i vår bod
Låt det vila några minuter i folien innan du skivar upp det. Första semesterveckan är snart slut och jag behöver väl inte säga att det har gått i ett nafs
Exempelvis sugen på fläskfilé när inte plånboken tillåter det. Falsk fläskfilékan nämligen faktiskt vara en av de godaste middagarna som finns i kategorin vardagsmat, och dessutom så är det barnsligt lätt att göra och går snabbt förutom att det är billigt
Fläskfilé, med svampsås. Här är tips för en hel dag, som dukan använda dig av. Om du vill pröva på LCHF så här jag här lite tips på recept som dukan testa
har faktiskt inte blivit så överdrivet med kött på slutet, då blir det extra gott när man väl äter det istället och det vart faktiskt både utskuren biff sam fläskfilé
Jag åt aioli tillsammans med tunna pommes smaksatta med rostad vitlök och fetaost samt heltstekt fläskfilé och ugnsrostade tomater, recept på pommes och köttet kommer i nästa inlägg
I vilket fall fräste jag ihop en jättegod och fräsch nudelwok med fläskfilé, paprika, purjolök och morot, med en aning indonesisk touch (mest beroende på sojan Ketjap Manis)