fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog. fläskfilé, grytbitar av fläskkött, benfri karré, fläskbog smör att steka i 200 g färska eller frysta champinjoner eller annan svamp 1 st gul lök 1 st tärning av grönsaksbuljong eller annan buljong 0
Man kan alltså även använda sig av hel fläskkarré, fläskbog eller högrev. Jag har ett gäng maträtter och bakverk på en lista som jag tänker att jag ska laga någon gång
Det är ju en alldeles fantastiskt trevlig bekantskap i köket, och dessutom upplyste Griskindspatrik mig om att picnicbog är en benfri del av fläskbogen bakom bogbladet
600 g vildsvinsbog skuret i grytbitar eller grytbitar från vanligt fläskbog. 600 g vildsvinsbog skuret i grytbitar eller grytbitar från vanligt fläskbog
500 g skivad rimmad fläskbog eller sidfläsk. Klipp bort svålen från fläsket. Dela skivorna på mitten och stek bogfläsket på båda sidor och ringla över sirap på slutet
Jag hade en bit fläskbog som jag inte hade något lust att stoppa i ugnen så jag skar den i lagom stora bitar och lät det fräsa en bra stund i pannan, den vätskade av sig något enormt