Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1-2 vitlöksklyftor
Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1-2 vitlöksklyftor
Skala och pressa vitlöken och blanda med chilin. Stek eller fritera det marinerade fläskköttet i omgångar och lägg över i en skål vid sidan med en hålslev
Blanda ihop med vitlök, olja, vinäger. Servera fläsket med kokt potatis, löksås och råkostsalladen. 4 Hetta upp en stekpanna och stek fläsket tills fin stekyta på båda sidor. 5 vitlöksklyfta, pressad. 500 g rimmat fläsk
Riv vitlök och ingefäran på ett fint rivjärn och slå oljan över, låt dra en liten stund. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1-2 vitlöksklyftor. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé 1 stor burk bambuskott (Eldorado 425 g) 1 burk champinjoner (Eldorado 290 g) 1 purjolök i 1-1½ cm bitar 1 gul lök 1-2 vitlöksklyftor 2 msk färsk ingefära 3-4 msk olja 1 msk fisksås (Santa maria Thailand) 1 msk oystersås (Santa Maria Thailand) 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy) 1 msk pressad citron 5 dl vatten 1 hönsbuljongtärning Sambal oelek för styrka efter smak 2½-3 msk majsstärkelse Vatten