Tillsätt fläsket och löken till tomatsåsen. Skär fläsket i tärningar och finhacka persiljan. Tomatsås. Under tiden tomatsåsen kokar ihop fräser du fläsket i olivolja ca 2-3 minuter, eller tills det är gyllenbrunt. 250 gr rimmat bogfläsk
500g fläskkött i strimlor. Blanda alla ingredienser och låt fläskköttet marienera i 10 minuter. 2msk tomatsås. Häll av frityroljan från pannan men spara ungefär 1tsk olja, häll i såsen och låt puttra 2 minuter, lägg i fläsket och blanda runt i 2 minuter till. 500g fläskkött i strimlor. 2msk tomatsås
Under tiden skär Du tomater i strimlor, salami och fläsk likaså. Italiensk Tomatsås med Smörfrästa Vaxbönor En näve Vaxbönor ½ Gul Lök 1 Vitlöksklyfta 1 Turkisk Paprika 2 msk Valio’s Smör Havssalt och Nymald Vitpeppar Gräddig Tomatsås Några skivor Salami Några skivor Varmrökt Sidfläsk 1 Tomat 1 dl Grädde 1 msk hackad Basilika och Persilja Havssalt och Nymald Vitpeppar Skär bort fästet på bönorna och dela i 2-3 bitar
Goda hela i varm sallad, till sesampanerad fläskfilé, kycklingspett och lammkorv. Fenomenala i matiga grytor, fräscha sallader, chili- och tomatsåser och marinerade till biffen
Bryn fläskläggen i smör och olja i en rymlig gryta (gärna gjutjärnsgryta). Lägg ner sellerin, morötterna, löken, palsternackan och några kvistar timjan i samma gryta som fläskläggen och låt alltihop fräsa tillsammans
Mal kött, fläsk och lök på mellangrov skiva i köttkvarnen ner i en stor skål. 200 g rökt sidfläsk. 1 burk kokta vita bönor (inte i tomatsås). 200 g rökt sidfläsk
Den passar kanon även till exempelvis grillat kött, både nöt och fläsk kan jag tänka. Den syrliga och krämiga tomatsåsen mixas ihop av ugnsrostade körsbärstomater, olivolja och ruccola
½ burk körsbärstomater i tomatsås (2 dl). 100 g varmrökt fläsk, tärnat. Låt svampen rinna av och stek den tillsammans med fläsktärningarna i lite olja, lägg ner i grytan och låt det koka med ca 10 minuter. ½ burk körsbärstomater i tomatsås (2 dl). 100 g varmrökt fläsk, tärnat
Grytbitar behöver ju som bekant en liten stund på spisen för att bli möra, även om grytbitar av fläsk klarar sig bra med en halvtimme, till skillnad från grytbitar av nöt som vill ha i alla fall en timme till
Det innebär att jag frångår min princip om att äta fläsk och nöt högst en gång i vecka men eftersom det är påsk i helgen blir det mycket fisk och lamm så det väger nog upp