Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy)
Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy)
Ta upp och drizzla på soja och sesamolja. Fläskkarré. 1 msk soja. Koka riset till servering. Skiva och strimla fläskkaren i tunna bitar, mjöla sedan in den strimlade karrén i maizena eller potatismjöl
Ingredienser Knaperstekt fläsk med löksås 800 g potatis av fast sort 4 stora gula lökar 2 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl mjölk 2 dl grädde 1 knippe gräslök 1 msk Kikkoman soja 500 g rimmat sidfläsk i skivor salt vitpeppar Serveras med kokt potatis med skal
Här har vi en halv burk pulled pork från frysen (eller bråkat fläsk som det ju faktiskt heter på svenska*) och där har vi pak choi som jag har kännt ett omåttlig begär efter de senaste dagarna