Fläsk soja recept

Kinagryta fläsk med bambuskott

Kinagryta fläsk med bambuskott

Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy)
Kinagryta fläsk med bambuskott

Kinagryta fläsk med bambuskott

Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy)
Lchf Fläsk med Löksås

Lchf Fläsk med Löksås

lite sojakulör för färg. Det färskta fläsket, stekte jag nästan klart på spisen, det fick gå helt klart i ugnen
Krispigt fläsk i sötstark hoisonsås!

Krispigt fläsk i sötstark hoisonsås!

I söndags stod det asiatiskt på menyn, benfri fläskkarré var framtagen ur kylen och mina tankar fladdrade runt förstås – precis som vanligt
Krispigt fläsk i hoisinsås

Krispigt fläsk i hoisinsås

Fläskkarré800 g fläskkarré 1 dl majsstärkelse (eller potatismjöl) 2 dl matolja. sallad1 isbergssallad 1 msk soja 1 knippe salladslök 1 ingefära, liten bit, finstrimlad
Kryddigt fläsk med jordnötssmör | Köket.se

Kryddigt fläsk med jordnötssmör | Köket.se

2 msk jordnötsolja (eller vegetabilisk olja) 500 g fläskfilé, tärnad 1 lök, tunt skivad 3 klyftor vitlök, tunt skivade 3 cm färsk ingefära, skalad och riven 1 röd chilifrukt, urkärnad och tunt skivad 4 msk crunchy jordnötssmör 1 msk ketjap manis 2 msk soja 2 tsk fisksås 400 ml kokosmjölk 200 g babyspenat
Stekt fläsk med löksås

Stekt fläsk med löksås

Kinesisk soja. Gillar du stekt fläsk med löksås. Smaka av med soja, salt och peppar. Servera fläsket och löksåsen med kokt potatis och en sallad
Knaprigt fläsk med asiatisk plommonsås

Knaprigt fläsk med asiatisk plommonsås

Lägg fläsket i en ugnsform med svålen neråt. Ta ut fläsket och låt vila en liten stund. Under tiden fläsket är i ugnen gör plommonsåsen

Kinagryta fläsk med bambuskott

Servera med asiatiskt ris (jasminris) kokat utan salt, soja och sambal oelek. 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy). 350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé 1 stor burk bambuskott (Eldorado 425 g) 1 burk champinjoner (Eldorado 290 g) 1 purjolök i 1-1½ cm bitar 1 gul lök 1-2 vitlöksklyftor 2 msk färsk ingefära 3-4 msk olja 1 msk fisksås (Santa maria Thailand) 1 msk oystersås (Santa Maria Thailand) 1 msk soja (Mrs cheng´s mushroom soy) 1 msk pressad citron 5 dl vatten 1 hönsbuljongtärning Sambal oelek för styrka efter smak 2½-3 msk majsstärkelse Vatten
Stekt fläsk med löksås

Stekt fläsk med löksås

lite soja och hackad persilja. Skiva fläsket om det inte är det. Servera det stekta fläsket med löksåsen samt kokt potatis
Stekt fläsk och löksås

Stekt fläsk och löksås

Ingredienser 400 g sidfläsk 3 gula lökar 3 dl mjölk 2 dl grädde 2 msk smör 2,5 msk vetemjöl 1 krm salt 1 krm svartpeppar (nymald) 2 krm soja 1 kg potatis, potatisar 250 g grönsaksblandning (ärter, majs, paprika)
Krispigt fläsk i hoisinsås med ris och sallad

Krispigt fläsk i hoisinsås med ris och sallad

Ta upp och drizzla på soja och sesamolja. Fläskkarré. 1 msk soja. Koka riset till servering. Skiva och strimla fläskkaren i tunna bitar, mjöla sedan in den strimlade karrén i maizena eller potatismjöl
Knaperstekt fläsk med löksås

Knaperstekt fläsk med löksås

Ingredienser Knaperstekt fläsk med löksås 800 g potatis av fast sort 4 stora gula lökar 2 msk smör 2,5 msk vetemjöl 3 dl mjölk 2 dl grädde 1 knippe gräslök 1 msk Kikkoman soja 500 g rimmat sidfläsk i skivor salt vitpeppar Serveras med kokt potatis med skal
Stekt fläsk med löksås

Stekt fläsk med löksås

Häll på grädde, vatten, kalvfond och soja och vispa runt. Stek fläsket några minuter på varje sida tills det fått lite färg och är genomstekt
Fläsk med raggmunkar!

Fläsk med raggmunkar!

Vispa i grädde, vatten, soja och låt det koka. Skiva fläsken och knaperstek den, funkar också att tillaga den i ugnen
Fläsk och tofu

Fläsk och tofu

Här har vi en halv burk pulled pork från frysen (eller bråkat fläsk som det ju faktiskt heter på svenska*) och där har vi pak choi som jag har kännt ett omåttlig begär efter de senaste dagarna