500 (600) g revben, fläsk, tjocka och delade. 200 g italiensk fläskkorv, kan uteslutas men lägg till mera kött istället. 500 (600) g revben, fläsk, tjocka och delade. 200 g italiensk fläskkorv, kan uteslutas men lägg till mera kött istället
Skär fläsket i små tärningar. Bryn all köttfärs och fläsk i en stekpanna i omgångar i olivolja. Tillsätt köttfärs, fläsk, vin, fond, tomatpuré och 2 dl av svampens blötläggningsvatten i. 200 g fläskfärs. 100 g rökt sidfläsk
Skär fläsket i små tärningar. Bryn all köttfärs och fläsk i en stekpanna i omgångar i olivolja. Tillsätt köttfärs, fläsk, vin, fond, tomatpuré och 2 dl av svampens blötläggningsvatten i
Renfilé med amaronesås, parmesanmättad mandelpuré samt ragu på spetskål och rökt sidfläsk. Puré på mandelpotatis med riven parmesan förenar Norrland och Italien, medan den milda spetskålen får krydda av rökt fläsk
Bakad äggula fylld med brunsås, toppad med frasigt fläsk. Piggvar på ben med läpp & tunga från torsk, dillkryddad ragu på mangold & hjärtmussla samt sprucken morotspuré
Jag hade högrev, fläskkarré, hemrökt fläsk, lök, morot, rotselleri, krossade tomater, några stora grabbnävar torkade trattisar samt ganska mycket rött vin
Stek fläsket tills det släpper ifrån sig sitt fett och börjar ta lite färg. Den långa koktiden gör att man verkligen utnyttjar all smak i köttet och man får en mör och god ragu till spaghettin