Servera fläsket med kokt potatis, löksås och råkostsalladen. 4 Hetta upp en stekpanna och stek fläsket tills fin stekyta på båda sidor. 1 msk olivolja. 500 g rimmat fläsk
Knaperstek fläsk eller som jag gjorde – stek älgisterband i bitar. 2 msk olivolja. 2 msk olivolja. Jag är ju Buzzador vilket innebär att jag ibland får hem nya produkter för att testa och blogga om, den här gången blev det extra lätt eftersom jag redan stått och vridit och vänt på Arlas syrade grädde – det låter liksom för intressant för att missa
Skär fläsket i tärningar och finhacka persiljan. Tillsätt fläsket och löken till tomatsåsen. Under tiden tomatsåsen kokar ihop fräser du fläsket i olivolja ca 2-3 minuter, eller tills det är gyllenbrunt. 250 gr rimmat bogfläsk. 1 msk olivolja
Knaperstek fläsket och lyft sedan ur det ur stekpannan, häll bort ungefär hälften av fettet och spara resten i stekpannan, tillsätt lite balsamvinäger och olivolja, smaka av med salt och peppar