Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarrén i smör (spara stekfettet till senare). Blanda honungen med chili och kryddor och gnid in köttet med kryddblandningen
Lägg tillbaka fläsket i pannan och tillsätt citronsaft, soja, honung, sambal olek och peppar. Fläsket. Rör samman apelsinsaft, honung och olja och ringla blandningen över rotfrukterna
Rivet fläskfläskkarrélökköttfondsoyalagerbladchipotlechiliancho-chilispansk pepparsichuanpeppar (ganska mkt)honungsalt & pepparStycka upp köttet i mindre bitar, skär löken i småbitar
Bräserad fläsk med ägg är en traditionell rätt som brukar ätas under nyårsdagarna i Vietnam. Rätten görs på sidfläsk och vanliga hönsägg, men jag tycker att sidfläsk till denna rätt kan bli väldigt fet, därför har jag valt att göra den av fläskkarré samt vaktelägg vilket gör rätten något lyxigare
Sötsur sås1,5 dl ananasjuice 1 msk majsstärkelse 2 msk soja 1 msk vitvinsvinäger 1 msk honung, flytande 1 röd chilifrukt, finhackad (eller mindre om du inte vill ha så stark smak) 1 liten burk ananasringar, skurna i mindre bitar. Kött och marinad300 g fläskfilé 2 msk Mrs Cheng
dragon och honung. Gösfilé serverad på kålrotspuré med rökt fläsk. Tärna fläsket och stek knaprigt. Stek fisken gyllenbrun i fläskfettet och ytterligare lite smör
vispa ihop risvinsvinäger och honung, ta en mandolin alt. Tärna det rökta sidfläsket och bryn det i en gryta med lite olja, skär charlottenlöken & moroten i grova bitar
Placera fläsket ovan samt servera ett gott rostat bröd till. Börja med tillaga dressingen genom att mixa en tomater med timjan, honung, rapsolja samt balsamvinäger smaka av med salt
Blanda olja och honung, pensla steken. Lägg fläskkarrén i en stor kastrull som håller för ugn. Ta ut och servera ugnsrostad potatis, grönsaker, sky och äppelmos ca 1,2 kg fläskkarré. 2 msk honung