Strimmla fläsk eller bacon ganska grovt och stek på det lite snabbt. Lägg på köttet tillsammans med lök, fläsk, lagerblad, ganska rikligt med timjan, fond samt salt och peppar
Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
Tänk på om du har fläsk, att köttet ej får vara rosa när det är dags att äta, då är det inte klart. 1 Köttbit utan ben (kan vara fransyska, fläskkarré eller vad som)3 msk soya2 vitlöksklyftor2 msk olivoljaPeppar och SaltGör så här
Sätt champinjoner åt sidan och stek fläsket/baconen i samma gryta till det fått fin färg, sätt även detta åt sidan och bryn morot, vitlök och nötköttsbitarna tills det tagit fin färg
Hetta upp en stekpanna, tillsätt lite olivolja och bryn sidfläsket, lyft upp det med en tång eller hålsil så fettet är kvar, höj värmen och bryn köttet