Lägg lök och kryddor, tillsammans med rosmarinkvistarna, runtom fläsket och häll över äppeljuicen. Tror det var ett par år sedan nu, då jag provade långlagad fläsksida för första gången på en av stans krogar
Blanda äppeljuice och salt tills saltet har löst sig. Äppelrimmat sidfläsk. Stekning av fläsk. Lyft upp fläsket ur rimlagen och torka noggrant av överflödig vätska med hushållspapper
cidern passar antingen som sällskapsdryck eller till rätter av fläsk eller kyckling. Magners original Irish cider är en lätt kolsyrad äppelcider skapad av 100% färskpressad äppeljuice från 17 olika äppelsorter
Blanda äppeljuice, buljongtärning och potatismjöl i en kastrull och koka upp under omrörning. Klipp bort svålkanten på fläsket och stek fläsket i en het stekpanna, ca 2 minuter per sida. 2 dl äppeljuice. 250 g bogfläsk
Stick ett hål på längden genom fläskkarrén, använd en trägaffel. Bryn fläsket och lägg det i grytan. Häll på äppeljuicen, kalvfond och vatten och låt köttet puttra under lock ca 1,5 tim, eller till köttet känns mört. Skiva steken och servera med gräddskyn och de kvarvarande lök- och äppelbitarna 750 g fläskkarré. 100 g sidfläsk, varmrökt tärnat. 2 dl äppeljuice
äppeljuice. Låt fläsket rinna av och klappa det torrt med hushållspapper. Banka lätt över hela skivorna med baksidan av en kniv för att utöka stekytan – det gör att fläsket blir superknaprigt
Blanda äppeljuice, buljongtärning och potatismjöl i en kastrull och koka upp under omrörning. Klipp bort svålkanten på fläsket och stek fläsket i en het stekpanna, ca 2 minuter per sida