Tänd grillen. Koka bulguren tillsammans med buljongtärningen enligt anvisningarna på pakettet. Blanda fläder, grillkrydda, vatten, rapsolja och salt till en marinad, pensla kycklingarna ordentligt med marinaden både utanpå och inuti
Jaha, kära läsare, då var vi återigen framme vid en fredag, den sista för juni månad faktiskt. Årets första sommarmånad har svischat förbi och med sig hade den både sol, värme, regn och svalka - allt i ett paket
Bryn kycklingen i smör. Krydda med salt och peppar. Stick in en termometer i den tjockaste delen. Efterstek i ugnen tills termometern visar 72°, cirka 15 minuter
Bryn kycklingen i smör. Krydda med salt och peppar. Stick in en termometer i den tjockaste delen. Efterstek i ugnen tills termometern visar 72°, cirka 15 minuter
Tårtbotten. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och vispa ägget poröst med elvisp. Blanda de torra ingredienserna med varandra, och rör därefter ner ägg, smör och grädde
Mmmmm, att en så enkel dessert kan vara så otroligt god. Pannacotta kan man förstås smaksätta på många olika sätt men den här med bara vaniljsmak är ju det sk orginalet
lånad bildI samarbete med "Laga Lätt" publicerar DN ett middagsrecept om dagen. Vi tycker oftast att det är ganska trista rätter, men i lördags slog de plötsligt till och publicerade ett riktigt intressant recept
Tårtbotten. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret och vispa ägget poröst med elvisp. Blanda de torra ingredienserna med varandra, och rör därefter ner ägg, smör och grädde