2-3 klyftor vitlök, finhackade. Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet och skär ett snitt längs med som delar köttet på mitten utan att det skurits igenom helt (som en fjärilskotlett) eller skivor som läggs om lott
Eller skär den benfria kotlettraden i drygt 1 cm skivor, vartannat snitt inte helt igenom, köttet ska hänga ihop som fjärilskotletter. Finhacka vitlöken, örtkryddan och 4 persikohalvor till fyllningen. 1-2 vitlöksklyftor
Fördela vitlök, persilja, olivolja salt och peppar på köttskivan. 1 klyfta vitlök, hackad. Köttskivan viks ut som en fjärilskotlett och plattas till för att få en rejäl rullad) 500 g tjocka revbensspjäll, delad i bitar 75 g grissvål, en bit på 15 x 18 cm 1 klyfta vitlök, hackad 0,5 dl persilja, hackad 2 msk olivolja 1 tsk salt 2 krm svartpeppar
Det blir marinerad kycklingfilé och fjärilskotletter. Till köttet blir det bakad potatis med vitlökssmör, chilibearnaise och en grön, frisk sallad med massor av vitlök, äpple och cosmopolitansallad (+olivolja, sötsur sås, svartpeppar, citron
Blanda soja, sesamolja, vitlök och ingefära. br /> 4 fjärilskotletter av. 2 finhackade vitlöksklyftor. Lägg laxen i en plastpåse och häll över marinaden
Istället för att skära fläskfilén i skivor delade vi den som i stubbar som vi sedan skar nästan helt igenom på längden så det blev lite som fjärilskotletter
Igår blev det som sagt lite grillat på kvällen och igår blev det att grilla fjärilskotletter, till det serverade vi salladen och vitlökscreme fraichen som blev över från lunchen
Tag fram en kastrull och fräs lök och vitlök i lite olivolja. Blanda ner tinade kokta haricots verts och fräs med dem i ett par minuter tillsammans med löken och vitlöken
Putsa fjärilskotletterna medan chutneyn kokar. Strö sockret över den hackade vitlöken. Pressa vitlöken mot skärbrädan med den platta sidan på kniven tills det blir en pasta