Öppna filéerna, som ser ut som fjärilskotletter, banka ut dem lite mellan ett par bitar plastfolie, salta och peppra, fördela svampen på kycklingfiléerna
Tillsätt vin och låt grytan koka långsamt i 5-10 minuter utan lock. 1,5 dl rödvin. 700 g passerade tomater 375 g krossade tomater 1 gul lök, skuren i bitar 1 dl olivolja 1,5 tsk salt 0,5 krm socker 1,5 dl rödvin
Gör en såsl av riven schalottenlök och smör som fräses ihop i en rostfri kastrull, blanda i vetemjöl, tillsätt vatten, grädde, fiskbuljongstärningen och det vita vinet
Eller kanske helt själv för att riktigt njuta av den där speciella vita vintertystnaden som sällan uppstår när man har två söta pratglada fyra åringar med
Mycket har hänt och har man en fiskdisk, eller som i mitt fall en välsorterad fiskbil, till hands så kan man få laxen hel, filead, i fjärilskotletter eller vanliga, gravad, varmrökt och kallrökt
Fräs lök, slå på rött vin och vinbär (spara några till dekoration). Dekorera purén med chips av potatis och dekorera skyn med vinbär 400 g rådjursstek. 250 g svarta vinbär. 1 dl rött vin