Mosa rotsakerna och tillsätt smör, mjölk och salt. 4 fjärilskotletter. 50 g smör. 50 g smör. Hetta upp en stekpanna och stek köttbitarna i smör, 3-4 min per sida. Inlägget Recept Fjärilskotletter med rotsaksmos & spenat dök först upp på Det ljuva 40+ livet. 4 fjärilskotletter. 50 g smör. 50 g smör
Gör fjärilskotletter av hela kotlettraden genom att skära köttet i ca 1 cm breda skivor. Stek kotletterna i smör på medelvärme, ca 2 minuter per sida. 4 st fjärilskotletter. 1 msk smör
Värm smör i en stekpanna tills det slutar fräsa och börjar ta färg. Pudra över 1 tsk curry och stek kotletterna i currysmöret på medelvärme, ca 3 minuter per sida. Gör rent stekpannan och lägg i 1 msk smör som får fräsa med 1 tsk curry. Låt dem steka i currysmöret på svag värme, ca 1 minut. 4 st fjärilskotletter. 2 msk smör
Öppna filéerna, som ser ut som fjärilskotletter, banka ut dem lite mellan ett par bitar plastfolie, salta och peppra, fördela svampen på kycklingfiléerna
Lägg bladen i kastrullen med smöret. 4 st laxfjärilskotletter. 1smör att steka i. 125 g smör. 1nymalen svartpepparOm du inte köpt färdiga fjärilskotletter. 1Krydda med örtkrydda och stek i smör med "den fina sidan" nedåt. 1Lägg smöret i botten på en kastrull
Eller skär den benfria kotlettraden i drygt 1 cm skivor, vartannat snitt inte helt igenom, köttet ska hänga ihop som fjärilskotletter. 2 msk rapsolja eller smör
Smält smöret och lägg i den hackade persiljan. Stek i smör. 2 msk smör. 2 msk smör. Visste du att sherry är ett spanskt starkvin som tillverkas enligt ”solera”-metoden vilket innebär att man blandar viner med olika åldrar