Häll såsen över köttet och toppa med finhackad persilja. Hur som så ligger det fyra rätt så stora fjärilskotletter i kylskåpet och måste tas till vara på
Öppna filéerna, som ser ut som fjärilskotletter, banka ut dem lite mellan ett par bitar plastfolie, salta och peppra, fördela svampen på kycklingfiléerna
1 dl persilja, finhackad. Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet och skär ett snitt längs med som delar köttet på mitten utan att det skurits igenom helt (som en fjärilskotlett) eller skivor som läggs om lott
Skala och hacka vitlöksklyftorna till gremolatan och blanda med persilja och citronskal i en skål. 4 fläskkotletter (eller fjärilskotletter). 1 dl hackad persilja
Fördela vitlök, persilja, olivolja salt och peppar på köttskivan. Lägg köttfärsen i en skål och rör i ägg, brödbitar, parmesan, persilja, olivolja och smaka av med salt och peppar
Smält smöret och lägg i den hackade persiljan. 2 msk hackad persilja. 2 msk hackad persilja. Visste du att sherry är ett spanskt starkvin som tillverkas enligt ”solera”-metoden vilket innebär att man blandar viner med olika åldrar
Garnera gärna med hackad bladpersilja. Ett tips är att först skära ut 0,5 cm tunna fjärilskotletter och sedan banka ut dessa. 0,5 dl hackad persilja att garnera med
Lägg ut fjärilskotletterna i en smord form form. 3 msk grovhackad persilja. fräs löken, persiljan och ca 2 krm citronpeppar i 3 msk smör utan att få färg. 3 msk grovhackad persilja