Fjärilskotletter persilja recept

Fjärilskotlett med dragonsås

Fjärilskotlett med dragonsås

Tillsätt persilja och dragon. 2 st fjärilskotletter. 0,5 msk hackad persilja. Torka av köttet med hushållspapper
Paolos porchetta med rostad potatis

Paolos porchetta med rostad potatis

1 dl persilja, finhackad. Sätt ugnen på 150 grader. Putsa köttet och skär ett snitt längs med som delar köttet på mitten utan att det skurits igenom helt (som en fjärilskotlett) eller skivor som läggs om lott
Italiensk kotlett med gremolata

Italiensk kotlett med gremolata

Skala och hacka vitlöksklyftorna till gremolatan och blanda med persilja och citronskal i en skål. 4 fläskkotletter (eller fjärilskotletter). 1 dl hackad persilja
Ragú napolitano con braciole, polpette e salsiccia

Ragú napolitano con braciole, polpette e salsiccia

Fördela vitlök, persilja, olivolja salt och peppar på köttskivan. Lägg köttfärsen i en skål och rör i ägg, brödbitar, parmesan, persilja, olivolja och smaka av med salt och peppar
Lax med sherrysås

Lax med sherrysås

Smält smöret och lägg i den hackade persiljan. 2 msk hackad persilja. 2 msk hackad persilja. Visste du att sherry är ett spanskt starkvin som tillverkas enligt ”solera”-metoden vilket innebär att man blandar viner med olika åldrar
Fruktig fläskkotlett med couscous

Fruktig fläskkotlett med couscous

Gör ett snitt i fläskkotletterna med ben med en vass kniv, så att det blir en "ficka" mitt i eller använd fjärilskotletter

Italiensk fjärilskotlett m gremolata

4 fjärilskotletter. 1 dl hackad persilja.  Såsen först. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs dem blanda utan att de får färg i olivolja

Sydfransk, örtig fjärilskotlett

Rör ner persilja strax innan servering och häll skyn över de färdigstekta kotletterna. Persilja. 4 fjärilskotletter

Laxfjärilar med sherrysås

Lägg ut fjärilskotletterna i en smord form form. 3 msk grovhackad persilja. fräs löken, persiljan och ca 2 krm citronpeppar i 3 msk smör utan att få färg. 3 msk grovhackad persilja

Örtmarinerade fjärilskotletter med örttzatziki

4 port4-6 fjärilskotletterMarinad. basilika, timjan oregano, persilja2 lagerblad1 finhackad schalottenlöksalt, pepparSås. basilika, timjan oregano, persilja10 cm grovriven gurka1 finriven vitlöksklyftasalt, pepparBlanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in fläskkotletterna. 4-6 fjärilskotletter