Salta, peppra och pressa lite citron över. Lax med Fetaost, Paprika och Örter 1 bit Lax ca 150 gr 75 gr äkta Grekisk Feta Röd Paprika Kallpressad Olivolja Timjan och Oregano Flingsalt och nymald Vitpeppar Pressad Citron Skär en fjärilskotlett av laxbiten, genom att skära en skåra ner till skinnet
4 st laxfjärilskotletter. 1nymalen svartpepparOm du inte köpt färdiga fjärilskotletter. 1Servera tillsammans med en god sallad, gärna med lite olivolja med citron och flingsalt
Det blir marinerad kycklingfilé och fjärilskotletter. Till köttet blir det bakad potatis med vitlökssmör, chilibearnaise och en grön, frisk sallad med massor av vitlök, äpple och cosmopolitansallad (+olivolja, sötsur sås, svartpeppar, citron
Skär ut fjärilskotletter ur laxfilén. Garnera med citron, dill, kräftstjärtar och räkor. 600 g skinn & benfri laxfilé1 msk smör½ tsk salt250 g räkor med skal170 g kräftstjärtar i lag2 dl crème fraiche1 dl riven ost1 msk tomatpuré½ dl hackad dill½ krm cayennepeppar1
Istället för att skära fläskfilén i skivor delade vi den som i stubbar som vi sedan skar nästan helt igenom på längden så det blev lite som fjärilskotletter
Mycket har hänt och har man en fiskdisk, eller som i mitt fall en välsorterad fiskbil, till hands så kan man få laxen hel, filead, i fjärilskotletter eller vanliga, gravad, varmrökt och kallrökt
Skär ut fjärilskotletter ur laxfilén. Garnera med citron, dill, kräftstjärtar och räkor. Nu är jag tillbaka igen efter dryga månaden som bestått av att tre barn växelvis avverkat vattkoppor