min Köttkorv och nedanstående Chorizo men även den Älgkorv jag brukar göra gjordes av en polare. Det är mycket kryddor i receptet och det går säkert bra att skippa det du inte har hemma, men om du vill ha en Chorizo bör väl i alla fall ha rejält med paprikapulver
Jag stoppade korven i nötfjälster. Det här är första gången jag gör Spansk chorizo. Om jag skulle ha gjort en färsk korv hade jag tag grisfjälster istället
Ta ur chorizon ur sitt fjälster och hacka innehållet grovt. Tillsätt chorizo och fräs någon minut och tillsätt sedan kycklingbuljongen pö om pö, det ska totalt vara 8 dl buljong, och rör under tiden, koka riset på medelvärme. 200 g Chorizo
100 g chorizo. Tvätta potatisen och dela den på längden. Lägg potatisarna på plåt med bakplåtspapper. Ringla över olja och strö över salt, peppar och ost
Fjälster. Chorizon går bra att frysa ner, det är bara att ta fram så många som behövs. När man är nöjd med blandningen, fyller man fjälster med köttet, knyt med krymt bomullsnöre var 15-20 cm, knyt på två ställen med ett par mm mellanrum, så att man kan dela på korvarna
En italiensk Salsiccia och en argentinsk Chorizo. Till Chorizo. Vi inhandlade också 30 m grisfjälster för 16 kr/m i Hötorgshallen. Grisfjälster, här kan du räkna på 1m/kg men tänk på att det kan gå sönder så ta alltid lite extra. 30 m grisfjälster